Piaţa hotelieră este caracterizată de spiritul de competiţie. De aceea, succesul depinde de crearea şi promovarea unui brand turistic cu adevărat competitiv, care să asigure atingerea şi depăşirea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor, pus în practică prin dezvoltarea unor structuri turistice concentrate pe servicii de calitate. Şi ceea ce este cel mai important: să reprezinte fundamentul unor experienţe de neuitat!

Pentru a ne diferenția detașat de competitorii noștri, singura posibilitate prin care putem convinge turiștii să aleagă serviciile noastre, este utilizarea intensivă a avantajelor competitive, prin asocierea acestora cu un brand puternic, care să le confere încrederea şi siguranţa că se vor bucura de toate elementele care descriu o reţetă turistică de succes.

În acest context, echipa noastră a creat și dezvoltat un concept propriu, prin care promovăm o  nouă formă de turism, caracterizată de spirit inovator şi creativ: by MIR Holiday & Spa.

Locațiile noastre, prin varietatea caracteristicilor și adaptabilitate, se pretează atât pentru turism de sănătate (hotelurile sunt dotate cu bază proprie de tratament), odihnă și agrement, precum și pentru turism de afaceri.

Suntem într-un continuu proces de dezvoltare, astfel că aducem anual îmbunătățiri hotelurilor. Am reușit sa ne creăm o clientelă fidelă, turiști care se întorc an de an în locațiile noastre  și alături de care formăm o familie.